Chocolatier Hans De Boodt ontwikkelde een praline voor de 10de verjaardag van het Dorpshart in Puurs: Dorpshartjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Chocolatier Hans De Boodt ontwikkelde een praline voor de 10de verjaardag van het Dorpshart in Puurs: Dorpshartjes. © David Legreve

’t Suykerbootje maakt chocolaatjes voor tiende verjaardag Dorpshart: “Met knettersuiker om bruisend karakter te benadrukken”

PuursPuurs viert dit weekend de tiende verjaardag van het Dorpshart met verschillende activiteiten, onder meer een reuzenrad. Voor chocolatier Hans De Boodt van ’t Suykerbootje het sein om Dorpshartjes te maken, pralines met knettersuiker. “Om het bruisend karakter van het Dorpshart te benadrukken”, lacht de ondernemer.

 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. Belgo Qatar Café wacht match tegen Kroatië niet af en bergt groot scherm al op: “Zelfs als we pinten gratis zouden weggeven, blijft volk thuis”
  Mechelen

  Belgo Qatar Café wacht match tegen Kroatië niet af en bergt groot scherm al op: “Zelfs als we pinten gratis zouden weggeven, blijft volk thuis”

  Nog voor de Rode Duivels hun laatste strohalm moeten grijpen tegen Kroatië houdt het Mechels Belgo Qatar Café het voor bekeken. Een keuze die initiatiefnemer Christian Lemable, bekend van ‘The Sky is the Limit’, naar eigen zeggen met pijn in het hart nam. “Maar zelfs als we de pinten gratis gaan weggeven, gaat het ons nog niet helpen”, klinkt het.