De vestiging van GLS in Puurs-Sint-Amands
Volledig scherm
PREMIUM
De vestiging van GLS in Puurs-Sint-Amands © David Legreve

Sociale inspectie valt binnen bij koerierbedrijf GLS na klachten van koeriers: “Aanwijzingen dat er binnen de sector structureel wordt gefraudeerd”

Puurs-Sint-AmandsTwaalf sociale inspecteurs en vijftien politieagenten zijn dinsdagochtend binnengevallen bij koerierbedrijf GLS in Puurs-Sint-Amands. De actie vond plaats na de klachten van verschillende pakjesbezorgers in onze krant. Naast heel wat inbreuken op zwartwerk en op de werkloosheidsreglementering waren er ook heel wat inbreuken op de COVID-maatregelen. 

 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.