Eetcafé Hof van Coolhem heropent de deuren.
Volledig scherm
Eetcafé Hof van Coolhem heropent de deuren. © rv

Sociaal eetcafé in Hof van Coolhem opent zaterdag de deuren

Puurs-Sint-AmandsMet een grondige opknapbeurt achter de rug, opent het eetcafé in het Hof van Coolhem in Puurs-Sint-Amands op zaterdag 22 januari opnieuw de deuren. Ecoso, Nektari en Huize Eyckerheyde gaan er samen voor een nieuw sociaal project. “We gaan opleidingen en tewerkstelling organiseren voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt, en willen het domein meteen opwaarderen”, zegt Leen Ardui van Ecoso.

 1. "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspecialist voor een betere nachtrust
  HLN Shop

  "Ga niet te vroeg naar bed en eet geen chocolade": vijf tips van de slaapspeci­a­list voor een betere nachtrust

  Lig jij wel eens te woelen in bed en/of heb je het moeilijk er ‘s ochtends uit te komen? Slaapproblemen kunnen op termijn zwaar doorwegen op je gemoed en gezondheid. Word je geplaagd door een ontregelde nachtrust, schiet psycholoog en slaapspecialist Annelies Smolders te hulp. Met haar groepspraktijk Huis Midori reikt de ervaringsdeskundige slaapexpertise en therapie op maat aan, en dat doet ze nu ook online met de masterclass ‘Beter Slapen’. HLN Shop kreeg alvast vijf helpende tips.
 1. Ecoso, Nektari en Huize Eyckerheyde gaan samenwerken: Hof van Coolhem wordt thuis van project rond werk en zorg
  Puurs-Sint-Amands

  Ecoso, Nektari en Huize Eyckerhey­de gaan samenwer­ken: Hof van Coolhem wordt thuis van project rond werk en zorg

  Het Hof van Coolhem in Puurs-Sint-Amands krijgt een nieuwe toekomst. Ecoso, Nektari en Huize Eyckerheyde zetten de schouders onder een nieuw sociaal project op het domein. “We gaan samen de brasserie en Tiendenschuur uitbaten, en er meteen opleidingen en tewerkstelling organiseren voor mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt”, zegt Koen De Bock van Ecoso.