SINT-AMANDS Leerlingen van GO! basisschool De Schorre maakten kunstwerken voor ‘SAMen Feest!'
Volledig scherm
SINT-AMANDS Leerlingen van GO! basisschool De Schorre maakten kunstwerken voor ‘SAMen Feest!' © David Legreve

Schoolkinderen maken kunstwerken voor volksfeest ‘SAMen Feest’

Puurs-Sint-AmandsEind augustus is het zover: dan vindt in Puurs-Sint-Amands het volksfeest ‘SAMen Feest!’ plaats. Eén van de activiteiten is een grote expo, met werk van de Sint-Amandse jongeren. Initiatiefnemer Désiré De Pauw ging de eerste kunstwerkjes al oppikken.

 1. Lichtfeesten, Stille Disco XXL of spetterende muzikale optredens: dit zijn onze tips voor het weekend in de regio rond Mechelen
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Lichtfees­ten, Stille Disco XXL of spetteren­de muzikale optredens: dit zijn onze tips voor het weekend in de regio rond Mechelen

  Geen zin om komend weekend binnen te blijven? En heb je nog geen plannen op zaterdag 13 en zondag 14 augustus? Wij helpen je graag verder met vijf leuke tips uit Mechelen en omstreken. Geniet van de Lichtfeesten in Reet, een stille disco in Mechelen of van optredens van Camille en Het Zesde Metaal in Sint-Katelijne-Waver en Puurs-Sint-Amands.
 2. Ook medewerkers Dodentocht betreuren korter parcours, én vele negatieve reacties: “Enige andere optie was annuleren, en dat wil niemand”
  PREMIUM
  Bornem

  Ook medewer­kers Dodentocht betreuren korter parcours, én vele negatieve reacties: “Enige andere optie was annuleren, en dat wil niemand”

  Niet alleen de duizenden wandelaars, ook de medewerkers van de Dodentocht in Bornem zijn teleurgesteld nu het parcours moet worden ingekort van 100 naar 67 kilometer. “We kregen twee opties: inkorten of annuleren, en dat laatste wil niemand. Laat ons proberen om hier vrijdag en zaterdag samen toch nog van te genieten”, zegt Ilse Robyn van Dodentocht.