Het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs-Sint-Amands / Een scène uit Daens.
Volledig scherm
Het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs-Sint-Amands / Een scène uit Daens. © David Legreve / Studio 100

Scholieren opgepakt na dreiging met aanslag tijdens Daens-musical: “Politie haalde hen van de bus aan het Studio 100 Pop-Up Theater”

Puurs-Sint-AmandsTwee scholieren uit Stabroek zijn vanmiddag opgepakt, nadat vermoedelijk een van hen met een aanslag heeft gedreigd tijdens de Daens-musical in het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs-Sint-Amands. Hij deed dat via sociale media. De voorstelling kon uiteindelijk toch gewoon doorgaan.

 1. Bart wil in vijftien jaar tijd rond de aarde fietsen: “Er zijn geen tweede kansen in het leven, dat heeft de dood van vader me geleerd”
  PREMIUM
  Buggenhout/Lebbeke

  Bart wil in vijftien jaar tijd rond de aarde fietsen: “Er zijn geen tweede kansen in het leven, dat heeft de dood van vader me geleerd”

  Bart Van Mol (49) uit Buggenhout vertrekt zaterdag voor een serieuze uitdaging: een fietstocht moet hem tot in het Noorse Bergen brengen. Het is een deel van zijn “Cycling Adventure 15" waarbij Van Mol ruim 40.000 kilometer in vijftien jaar bij elkaar wil fietsen. “Het moet van mezelf een beter persoon maken”, zegt hij. “Want het overlijden van mijn vader Marcel deed me inzien dat er geen tweede kansen bestaan.”
 2. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?