Toekomstbeelden van de nieuwe site van de Klein-Brabant Shooting Club: rondom de volledige site wordt een aarden wal van 8 meter hoog aangelegd.
Volledig scherm
PREMIUM
Toekomstbeelden van de nieuwe site van de Klein-Brabant Shooting Club: rondom de volledige site wordt een aarden wal van 8 meter hoog aangelegd. © rv

Schietclub reageert op protest tegen nieuwe aanvraag: “Sparen kosten noch moeite om hinder tot minimum te beperken”

Puurs-Sint-Amands De Klein-Brabant Shooting Club krijgt heel wat kritiek te slikken, nu de club een aanvraag indient om te verhuizen en uit te breiden. De inwoners van Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands) vrezen immers voor nog meer geluidsoverlast. “Op de nieuwe locatie gaan we kosten noch moeite sparen om de hinder tot een minimum te beperken”, zeggen Werner Ceulemans en Yannick Meys.

 1. Politie verspreidt camerabeelden van fietsdiefstal
  Puurs

  Politie verspreidt camerabeel­den van fietsdief­stal

  De politie van Klein-Brabant heeft camerabeelden vrijgegeven van de verdachte van een fietsdiefstal. De diefstal gebeurde aan de fietsenstalling ter hoogte van het station in Puurs langs de Spoorwegkaai. De man draagt een lange broek en een zwarte t-shirt met een groot logo op de voorkant. “Weet jij wie deze persoon is? Laat het ons dan weten via pz.kleinbrabant@police.belgium.eu of 03 293 22 22”, aldus de lokale politiezone Klein-Brabant.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  4

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.
 1. Buurt protesteert tegen nieuwe aanvraag van schietclub: “Nu al overlast, en men wil nóg meer knallen”
  PREMIUM
  Puurs-Sint-Amands

  Buurt protes­teert tegen nieuwe aanvraag van schietclub: “Nu al overlast, en men wil nóg meer knallen”

  De inwoners van Ruisbroek (Puurs-Sint-Amands) protesteren massaal tegen de plannen van de Klein-Brabantse Shootingclub. Die diende een aanvraag in om te verhuizen én uit te breiden. “Al jaren worden wij geteisterd door de enorme geluidsoverlast van de schietstand. Een uitbreiding van de activiteiten is voor ons dus absoluut geen optie, er moet net minder geschoten worden”, klinkt het.