David Legreve
Volledig scherm
© David Legreve

Puurs-Sint-Amands bundelt alle info over kinderopvang op één platform

Puurs-Sint-AmandsJonge ouders kunnen in Puurs-Sint-Amands voortaan op één plek terecht voor alle informatie over kinderopvang in de gemeente. “We bundelden alle gegevens op één website, daar vindt je al onze opvanginitiatieven en kan je meteen een aanvraag indienen”, zegt schepen Hilde Van der Poorten (CD&V).

 1. Symbolische eerste steen van nieuw gemeentehuis is gelegd: “Medewerkers moeten hier in voorjaar 2024 aan de slag kunnen”
  PREMIUM

  Symboli­sche eerste steen van nieuw gemeente­huis is gelegd: “Medewer­kers moeten hier in voorjaar 2024 aan de slag kunnen”

  In de grote bouwput op het Forum in Puurs-Sint-Amands rijzen de eerste muren van het nieuwe gemeentehuis uit de grond. Hoog tijd voor een symbolische eerstesteenlegging én een rondleiding voor de medewerkers van het lokaal bestuur. “Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, kunnen personeel en inwoners hier in het voorjaar van 2024 terecht”, zegt projectverantwoordelijke Leen Notaerts.
  Puurs-Sint-Amands
 2. Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaarder: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is
  Mijntelco

  Het invoeren van een wachtwoord maakt je netwerk kwetsbaar­der: waarom de klassieke kabel nog steeds de moeite waard is

  Elke woning heeft tegenwoordig een eigen draadloos wifinetwerk, waarmee de meeste apparaten verbonden zijn. Logisch ook, want het scheelt heel wat gedoe met kabels, waardoor je met je apparaat kan gaan en staan waar je wil. Maar dat hoeft niet noodzakelijk met élk apparaat mogelijk te zijn. Bovendien biedt een verbinding via de klassieke ethernetkabel ook enkele voordelen. Mijntelco.be overloopt ze.