Technisch operator Jens Van De Vyver (28) uit Bornem is al vijf jaar bij Pfizer Puurs aan de slag.
Volledig scherm
Technisch operator Jens Van De Vyver (28) uit Bornem is al vijf jaar bij Pfizer Puurs aan de slag. © David Legreve

Pfizer Puurs zoekt 75 nieuwe werknemers: “Naast productie coronavaccin moeten ook andere lijnen blijven draaien”

Puurs-Sint-AmandsPfizer in Puurs-Sint-Amands, de site waar het coronavaccin wordt gemaakt, zoekt nog eens 75 nieuwe medewerkers. “In de eerste vijf maanden van 2021 werden al 200 nieuwe collega’s aangeworven, en we blijven groeien. Naast het coronavaccin worden hier immers nog vele andere noodzakelijke vaccins en geneesmiddelen geproduceerd”, zegt woordvoerder Koen Colpaert.

  1. Geen ereburgerschap voor viroloog Marc Van Ranst: meerderheid wil titel niet toekennen aan iemand “die zoveel controverse veroorzaakt”
    Willebroek

    Geen ereburger­schap voor viroloog Marc Van Ranst: meerder­heid wil titel niet toekennen aan iemand “die zoveel controver­se veroor­zaakt”

    Verdient viroloog Marc Van Ranst het ereburgerschap van de gemeente Willebroek of niet? Het voorstel van oppositiepartij Vooruit leidt in de Kanaalgemeente tot felle discussies. “Wij vinden dit geen goed idee, omdat we van een ereburger een zekere mate van diplomatie en neutraliteit verwachten, in gedragingen en uitspraken. Dit is bij Van Ranst niet het geval”, klinkt het bij de meerderheid.