De opbouw van Winterbar 725 is volop aan de gang.
Volledig scherm
De opbouw van Winterbar 725 is volop aan de gang. © David Legreve

Nog één week tot opening van Winterbar 725: “We hopen op weer meer dan 50.000 passanten”

Op vrijdag zes december om 10 uur is het zover: dan opent Winterbar 725 op de Hondsmarkt in Puurs-Sint-Amands voor de vierde keer de deuren. “Maar liefst 72 verenigingen zullen er samen voor de uitbating zorgen, en zij zullen stevig moeten doorwerken. Vorig jaar telden we maar liefst 54.421 passanten”, zegt Lore Stassen van de gemeentelijke organisatie.

1 reactie

 • Raoul Van Bulck

  2 jaar geleden
  Schaam u gemeente PUUR(s)-ST.AMANDS Sinds de samenvoeging betalen alle inwoners van de achtergestelde deelgemeenten Ruisbroek, Breendonk en Liezele gemeente belastingen Het bevoorrechte St.Amands dit jaar aangesloten krijgt per direct een nieuwjaarsdrink op 5 januari 2020 De oudere deelgemeenten zijn blijkbaar niet van tel na 4 uitgaven te Puur(s) Proficiat Gemeentebestuur feesten jullie maar op 12 januari 2020
 1. Eerste veertig vluchtelingen aangekomen in nooddorp
  Mechelen

  Eerste veertig vluchtelin­gen aangekomen in nooddorp

  De eerste veertig vluchtelingen uit Oekraïne hebben dinsdag hun intrek genomen in het nooddorp aan de Nekker in Mechelen. De stad haalde het overgrote merendeel op met een bus, een gezin kwam met de eigen wagen. “Alle gezinnen krijgen nu door de exploitant, het Rode Kruis, een unit toegewezen. Dat zou vlot zijn verlopen. Later deze week verwachten we een tweede groep. Zo zal het dorp langzaam maar zeker vollopen”, zegt waarnemend burgemeester Patrick Princen. In het nooddorp is plaats voor in totaal 650 Oekraïense vluchtelingen.