Treinstation van Puurs
Volledig scherm
Treinstation van Puurs © David Legreve

NMBS houdt stationsgebouw open en zet stewards in

Puurs-Sint-AmandsHet overleg tussen de gemeente Puurs-Sint-Amands en de NMBS over het stationsgebouw in Puurs werpt stilaan vruchten af. De vervoersmaatschappij belooft dat de wachtzaal open blijft voor reizigers en er worden stewards ingezet om hen te helpen waar nodig. “We ijveren nu nog voor een wijziging van de loketuren”, zegt schepen Alex Goethals (CD&V).

 1. Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicitaties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomstige collega’s mocht ontmoeten"
  Jobs

  Ervaren IT'er geeft raad aan starters: "Tijdens sollicita­ties heb ik geregeld gevraagd of ik mijn toekomsti­ge collega’s mocht ontmoeten"

  Guido Maes werkt al meer dan dertig jaar in de informaticasector. De laatste twintig doet hij dat bij Wolters Kluwer Wolters Kluwer Tax & Accounting België, maar daarvoor maakte hij kennis met een aantal andere bedrijven. “Je job moet passen bij je interesses en je levensstijl”, vindt hij. Jobat.be vroeg hem naar de belangrijkste inzichten die hij heeft verworven doorheen zijn carrière.
 1. 106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis
  Play

  106-jarige Valdemar slaat 17 jaar jongere vrouw aan de haak in rusthuis

 2. Hond houdt toeristen voor de gek
  Play

  Hond houdt toeristen voor de gek