Werknemers aan de slag bij Pfizer Puurs.
Volledig scherm
Werknemers aan de slag bij Pfizer Puurs. © AP

Niemand ontsnapt aan coronavirus: ook bij Pfizer Puurs testen meer werknemers positief

Puurs-Sint-AmandsDat het coronavirus niemand spaart, merken ook de werknemers bij Pfizer in Puurs-Sint-Amands. Ook op de site waar het COVID-19-vaccin wordt gemaakt, testen tientallen mensen positief of moeten ze in quarantaine. “Ongerustheid is overbodig: de productie blijft draaien zoals het moet”, zegt woordvoerder Koen Colpaert.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterworkshops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterwork­shops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door

  De gezellige feestdagen zijn weer voorbij en voorlopig staat de zomer nog niet voor de deur. Je kan deze koude en natte dagen doorbrengen onder een dekentje voor de open haard of je kan ervoor kiezen om samen met je familie en vrienden de deur uit te gaan voor een leuke winterworkshop. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 activiteiten in Mechelen en omstreken kom jij ongetwijfeld de koude dagen door.
 1. Kinderen Klein-Brabant krijgen VR-bril op de snoet voor vaccinatie: “42% van de kinderen hebben al een afspraak”
  Puurs-Sint-Amands/Bornem

  Kinderen Klein-Bra­bant krijgen VR-bril op de snoet voor vaccinatie: “42% van de kinderen hebben al een afspraak”

  Vaccinatiecentrum Klein-Brabant vaccineerde zaterdag de eerste kinderen van de eerstelijnszone. 384 5- tot 11-jarigen kwamen samen met hun ouders hun prik halen. Ze kregen de keuze om tijdens de vaccinatie een VR-bril met een onderwateravontuur op te zetten. De eerstelijnszone wilde zo de angstgevoelens verminderen. “Bornem en Puurs-Sint-Amands tellen samen zo’n 3.250 kinderen. 1.372 daarvan hebben al een afspraak, zo’n 42%. Alleen op woensdagnamiddag en zaterdag worden er kinderen gevaccineerd”, vertelt Leen Lejon, coördinator van het centrum. De eerste vaccinatiedag voor kinderen verliep alvast vlekkeloos. “Door de VR-bril kwam de prik wat onverwacht, maar ik heb hem ook niet echt gevoeld. Het was zo voorbij”, vertelt de 10-jarige Janne Bleus. Zij kreeg net als alle andere kinderen een ‘prikdiploma’ en een goodiebag van Studio 100 mee naar huis.