Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © David Legreve

Negen bewoners van woning met CO-vergiftiging naar het ziekenhuis

Puurs-Sint-AmandsDe hulpdiensten zijn in de nacht van donderdag op vrijdag moeten uitrukken naar de Provincialeweg in Sint-Amands. Dit omwille van een CO-vergiftiging. In totaal werden 9 bewoners overgebracht naar het ziekenhuis.

 1. “Zonder Ward was Awardt er nooit geweest”: accessoirelabel brengt eerbetoon met jubileumhandtas
  PREMIUM
  Mechelen

  “Zonder Ward was Awardt er nooit geweest”: accessoire­la­bel brengt eerbetoon met jubileum­hand­tas

  Wies Dehert en Els Van Den Berghen vieren in februari de 25ste verjaardag van hun Mechelse handtassenlabel Awardt. Dat met de uitgave van hun 500ste model: een zilveren handtas. 20 procent van de opbrengst schenken moeder en dochter aan het Kinderkankerfonds, een initiatief dat hen na aan het hart ligt. Hun accessoirelabel werd immers genoemd naar hun zoon en broer, die op 14-jarige leeftijd overleed aan de ziekte. “Zonder Ward was Awardt er nooit geweest.”
 2. Woonzorgcentrum schrapt corona-afdelingen: “Meeste bewoners raakten toch al besmet, en menselijke aspect primeert”
  Willebroek

  Woonzorg­cen­trum schrapt corona-afdelingen: “Meeste bewoners raakten toch al besmet, en menselijke aspect primeert”

  Woonzorgcentrum Ten Weldebrouc in Willebroek kiest voor een heel andere aanpak, nu het aantal coronabesmettingen er blijft stijgen. “We weigeren onze bewoners met dementie op te sluiten, de overgrote meerderheid testte al positief op COVID-19. We laten het virus daarom gewoon circuleren, want niemand in huis wordt er nog echt ziek van”, zegt directeur Rudy De Schouwer.
 1. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterworkshops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door
  PREMIUM
  Regio Mechelen

  Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 winterwork­shops in Mechelen en omstreken kom jij de koude dagen door

  De gezellige feestdagen zijn weer voorbij en voorlopig staat de zomer nog niet voor de deur. Je kan deze koude en natte dagen doorbrengen onder een dekentje voor de open haard of je kan ervoor kiezen om samen met je familie en vrienden de deur uit te gaan voor een leuke winterworkshop. Van een lightbox maken in Puurs tot haken in Lier: Met deze 7 activiteiten in Mechelen en omstreken kom jij ongetwijfeld de koude dagen door.