Vlaams minister-president Jan Jambon (tweede van links) heeft zaterdag het Ereteken van de Vlaamse Gemeenschap uitgereikt aan alle medewerkers van Pfizer in België. Ook op de foto: Karel Van De Sompel, Luc Van Steenwinkel, Danny Hendrikse en Pieter Verbelen van Pfizer.
Volledig scherm
Vlaams minister-president Jan Jambon (tweede van links) heeft zaterdag het Ereteken van de Vlaamse Gemeenschap uitgereikt aan alle medewerkers van Pfizer in België. Ook op de foto: Karel Van De Sompel, Luc Van Steenwinkel, Danny Hendrikse en Pieter Verbelen van Pfizer. © nden

Medewerkers Pfizer krijgen Ereteken van de Vlaamse Gemeenschap

Puurs/ZaventemVlaams minister-president Jan Jambon heeft zaterdag het Ereteken van de Vlaamse Gemeenschap uitgereikt aan alle medewerkers van Pfizer in België.

 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Al zeker elf artiesten komen gratis optreden op benefiet voor slachtoffers watersnood: “Het echte werk begint nu maar pas”
  Rupelstreek

  Al zeker elf artiesten komen gratis optreden op benefiet voor slachtof­fers watersnood: “Het echte werk begint nu maar pas”

  De waterramp in Wallonië ligt alweer bijna twee maanden achter ons, maar de getroffen bewoners zitten nog steeds zwaar in de miserie. Rupelstreek Helpt, een vzw die de afgelopen maanden al tal van hulpacties op touw zette, organiseert daarom volgende maand een benefiet. Onder meer Bomenaar Steve Tielens, Yves Segers en Jo Vally komen daar belangeloos optreden.