Katy Hauman en Stephanie Claes openen morgen hun nieuwe en veel grotere winkel voor Pekastya
Volledig scherm
Katy Hauman en Stephanie Claes openen morgen hun nieuwe en veel grotere winkel voor Pekastya © David Legreve

Lingeriewinkel Pekastya verhuist naar nieuw pand op Dorpshart: “Ook tijdens crisis moet je durven investeren”

Puurs-Sint-AmandsLingeriewinkel Pekastya keert na twee jaar terug naar het Dorpshart in Puurs (Puurs-Sint-Amands). “We kiezen voor een veel grotere winkel in een gloednieuw pand. Of dit slim is in tijden van corona? Ondernemers moeten durven investeren, anders valt alles stil”, zegt Katy Hauman.

 1. HUIZENJACHT. Merksplas in de Noorderkempen: “De unieke architectenwoning en de ruime villa met zwembad zijn buitenkansjes”
  PREMIUM
  Merksplas

  HUIZEN­JACHT. Merksplas in de Noorderkem­pen: “De unieke architec­ten­wo­ning en de ruime villa met zwembad zijn buitenkans­jes”

  Op zoek naar een nieuwe stek? Of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij zoeken het voor jou uit. Deze week in de provincie Antwerpen: de landelijke Kempense gemeente Merksplas. “Boven de 300.000 euro heb je wel wat interessante mogelijkheden, ook in de buurt van de prachtige natuur van de Kolonie.”
 2. Binnenkort autodelen mogelijk in Boom en Niel: “Veel voordelen, maar we moeten wel mee aan de kar trekken”
  Boom/Niel

  Binnenkort autodelen mogelijk in Boom en Niel: “Veel voordelen, maar we moeten wel mee aan de kar trekken”

  Boom gaat samen met Niel een firma zoeken om een systeem van deelwagens aan te bieden in de twee Rupelgemeenten. “We zitten met vele mobiliteitsuitdagingen. Een systeem met deelwagens kan daarvoor een oplossing zijn”, zegt schepen van Ruimtelijke Ordening Tom Dewandelaere (Samen2850). De oppositie reageert lauw: “We weten niet eens of hier belangstelling voor bestaat.”