De jonge schilder Catharina Dhaen (°1992) opent in cc Binder met “Pinky promise” haar vijfde solotentoonstelling
Volledig scherm
De jonge schilder Catharina Dhaen (°1992) opent in cc Binder met “Pinky promise” haar vijfde solotentoonstelling © David Legreve

Kunstenares palmt CC Binder in met kleurrijke solotentoonstelling ‘Pinky Promise’

Puurs-Sint-Amands‘Pinky Promise’ dat is de heel toepasselijke titel van de vijfde solotentoonstelling van Catharina Dhaen (30). De jonge kunstenares stelt tentoon in CC Binder in Puurs-Sint-Amands, en dompelt bezoekers met haar schilderijen en schetsboeken onder in een kleurrijk bad.”, zegt medewerker Liesbeth De Keersmaecker.

  1. Londerzeel fietsstad! Bikepark officieel geopend door burgemeester en ingereden door schepen: “Aan leg lukte niet op 1-2-3"
    PREMIUM
    Londerzeel

    Londerzeel fietsstad! Bikepark officieel geopend door burgemees­ter en ingereden door schepen: “Aan leg lukte niet op 1-2-3"

    Zaterdagvoormiddag wordt het gloednieuwe bikepark officieel geopend. Vanaf dit weekend kunnen zowel sportievelingen als gewone passanten terecht in het bikepark voor een sportief ritje of een rustige babbel. En zeggen dat alles begon in de ‘staycationzomer’ van 2020. Of hoe er ook positieve gevolgen waren aan de coronacrisis. “Hier zijn we echt trots op”, aldus burgemeester Conny Moons.