Jan Segers.
Volledig scherm
Jan Segers. © REPRO David Legreve

Jan Segers (70) overleden: “Groot muzikaal talent met even groot hart”

Puurs-Sint-AmandsPuurs-Sint-Amandsenaar Jan Segers is overleden. De muzikant en cultuurliefhebber werd net geen 71 jaar oud. “Het grote publiek kent Jan van ‘Meugemiszinge?’ zijn muzikale project voor het goede doel. Hij kreeg in 2015 ook de cultuurprijs van onze gemeente. Maar Jan was een man met vele talenten, en een even groot en warm hart”, zegt schepen Els De Smedt (CD&V).

  1. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
    Livios

    Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

    Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.