Fien De Rop in Huis Landschapspark in Puurs-Sint-Amands
Volledig scherm
Fien De Rop in Huis Landschapspark in Puurs-Sint-Amands © David Legreve

Huis Landschapspark opent deuren voor grote publiek: “Alle begrafenisondernemers zijn meer dan welkom”

Het gloednieuwe uitvaartcentrum ‘Huis Landschapspark’ in Puurs-Sint-Amands is afgewerkt en zet de deuren open voor het grote publiek. “Met een aula voor 300 aanwezigen bieden we de grootste zaal uit de regio aan. Alle begrafenisondernemers zijn hier meer dan welkom”, zegt Fien De Rop.

 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Na overleg over spoorlijn 52: Buggenhout en Puurs houden vast aan behoud spoorweg, Dendermonde verkiest busbaan
  PREMIUM
  Buggenhout/Dendermonde

  Na overleg over spoorlijn 52: Buggenhout en Puurs houden vast aan behoud spoorweg, Dendermon­de verkiest busbaan

  Dat er openbaar vervoer moet mogelijk blijven op het traject van de huidige spoorlijn 52 tussen Baasrode en Puur, daar zijn zowel Dendermonde, Puurs als Buggenhout het over eens. Zo blijkt uit een overleg dat de drie gemeenten met elkaar hadden na de heisa die was ontstaan over het mogelijk scenario om de Mandekensstraat te ontdubbelen en daarbij de spoorlijn op te heffen. “Maar we zijn nog niet aan de nieuwe patatjes”, zegt Buggenhouts schepen Geert Hemans (CD&V).