PUURS-SINT-AMANDS - In het Sportpark De Schans in Puurs-Sint-Amands is afgelopen weekend de nieuwbouw van STEPP geopend.
Volledig scherm
PUURS-SINT-AMANDS - In het Sportpark De Schans in Puurs-Sint-Amands is afgelopen weekend de nieuwbouw van STEPP geopend. © RV

Grootste tennis-, padel- en petanqueclub in Antwerps gewest officieel geopend

Puurs-Sint-AmandsIn het Sportpark De Schans in Puurs-Sint-Amands is afgelopen weekend de nieuwbouw van STEPP geopend. De Puurse tennis-, padel- en petanqueclub telt vier binnenvelden tennis, een petanquezaal binnen, 6 gravelvelden en een hardcourt buiten. Nieuw zijn ook de 6 padelvelden waarvan een zevende nog in aanvraag.

 1. Achterkant station krijgt hoogbouw: “Maar Ragheno wordt geen Brussel-Noord”
  Play
  Mechelen

  Achterkant station krijgt hoogbouw: “Maar Ragheno wordt geen Brus­sel-Noord”

  De toekomstige stadswijk Ragheno zal de Mechelse skyline hertekenen. Op verschillende plaatsen komen torens van 10 tot 18 verdiepingen. “Maar we maken er géén Brussel-Noord van”, verzekert schepen van Stadsontwikkeling Greet Geypen (Open VLD). De plannen voor de nieuwe stadswijk met onder meer een nieuwe groene long, verschillende parkkamers en een jachthaven worden komend weekend voorgesteld tijdens een groot info-event.
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.