Burgemeester Koen Van den Heuvel en schepen van milieu en klimaat Alex Goethals overhandigen een gratis boom aan de familie Rottiers uit Oppuurs.
Volledig scherm
Burgemeester Koen Van den Heuvel en schepen van milieu en klimaat Alex Goethals overhandigen een gratis boom aan de familie Rottiers uit Oppuurs. © rv

Eerste bomenactie Puurs-Sint-Amands groot succes: 673 inwoners planten gratis exemplaar

Puurs-Sint-AmandsMaar liefst 673 gratis bomen werden door de inwoners van Puurs-Sint-Amands besteld. De gemeente schonk die exemplaren gratis weg tijdens de eerste bomenactie. “We zijn maar wat blij met dit grote succes”, zeggen burgemeester Koen Van den Heuvel (CD&V) en milieuschepen Alex Goethals (CD&V).

  1. Oud-CC-directeur en De Garage-bezieler Koen Leemans neemt afscheid: “De eerste 23 jaar waren fantastisch, de laatste twee heel pijnlijk”
    PREMIUM
    Mechelen

    Oud-CC-directeur en De Garage-bezieler Koen Leemans neemt afscheid: “De eerste 23 jaar waren fantas­tisch, de laatste twee heel pijnlijk”

    Na de bijna-afschaffing is ruimte voor actuele kunst De Garage op zoek naar een nieuw elan, zonder de bezieler van de voorbije vijfentwintig jaar. Voormalig directeur van Cultuurcentrum Mechelen Koen Leemans (50) mocht zelfs niet meedenken- en -praten over de toekomst van zijn “professionele kindje” en koos moegetergd voor een nieuwe uitdaging. “De eerste 23 jaar bij de stad waren fantastisch, de laatste twee heel pijnlijk.”