BREENDONK - Brouwer Cedric Heymans, Michel Moortgat, sterrenchef Peter Goossens en sommelier Tom Leven tijdens de lancering van het nieuwe bier.
Volledig scherm
PREMIUM
BREENDONK - Brouwer Cedric Heymans, Michel Moortgat, sterrenchef Peter Goossens en sommelier Tom Leven tijdens de lancering van het nieuwe bier. © Tim Van der Zeypen

Duvel brouwt uniek bier samen met sterrenchef Peter Goossens: “Idee ontstond tijdens een etentje in het Hof Van Cleve”

BreendonkBrouwerij Duvel heeft een nieuw én uniek bier op de markt gebracht. Het bier ontstond na een nauwe samenwerking met driesterrenchef Peter Goossens en restaurant Hof van Cleve. “België is een bierland en ik had er een hekel aan dat er er tijdens een kaas-en wijnavond steeds slechte wijn moest worden geserveerd”, aldus de topchef.

  1. Beste vriendin zamelt geld in voor alleenstaande moeder: “40.000 euro te betalen na verloren rechtszaak, ze verdient beter”
    PREMIUM
    Puurs-Sint-Amands

    Beste vriendin zamelt geld in voor alleen­staan­de moeder: “40.000 euro te betalen na verloren rechtszaak, ze verdient beter”

    Met een steunactie wil Tatiana Lodewijckx haar beste vriendin Patricia Hoogstijn uit Puurs-Sint-Amands uit de nood helpen. “Patricia kon als alleenstaande mama een eigen huis kopen, maar een vloerverzakking zorgde meteen voor problemen. Mijn vriendin zocht hulp bij een advocaat, maar na een rechtszaak die meer dan tien jaar in beslag nam krijgt ze nu ongelijk. De rekening van wel 40.000 euro kan ze onmogelijk betalen.”