De cliënten van Nektari, het vroegere Flegado, kwamen woensdagmiddag een handje helpen in woonzorgcentrum Sint-Pieter in Puurs-Sint-Amands.
Volledig scherm
De cliënten van Nektari, het vroegere Flegado, kwamen woensdagmiddag een handje helpen in woonzorgcentrum Sint-Pieter in Puurs-Sint-Amands. © rv

Cliënten van Nektari helpen in WZC Sint-Pieter: “We hopen vrienden te worden”

Puurs-Sint-AmandsZes cliënten van Nektari, het vroegere Flegado, kwamen woensdagmiddag voor het eerst een handje helpen in woonzorgcentrum Sint-Pieter in Puurs-Sint-Amands. “We kregen hulp bij onze koffieronde en tijdens de wandeling, maar het was voor iedereen vooral leuk om nieuwe gezichten te zien en een babbeltje te slaan”, zegt coördinator animatie Liesbeth Vanhee.

  1. Robbe Vandeweyer staat met Puurs in volgende bekerronde: “Geweldig dat ik nog eens tegen een team uit de Liga mag spelen”
    VOLLEYBAL BEKER VAN BELGIË

    Robbe Vandeweyer staat met Puurs in volgende bekerronde: “Geweldig dat ik nog eens tegen een team uit de Liga mag spelen”

    Zowel eerstenationaler Syneton Puurs als reeksgenoot VC Zoersel keken donderdagavond uit naar de onderlinge strijd in het kader van de Belgische beker. De winnaar neemt het in de volgende ronde immers op tegen het topteam van Tectum Achel. Voor een extra pigment zorgde Wouter Vriens, jarenlang de puntenpakker bij de ploeg uit Puurs, en dit jaar hoofdaanvaller bij VC Zoersel.