Curator en Puursenaar Wilfried Cooreman bij het werk van Ilse D’Hollander.
Volledig scherm
Curator en Puursenaar Wilfried Cooreman bij het werk van Ilse D’Hollander. © Marc Aerts

CC Binder pakt uit met werk van jonggestorven kunstenares: “Grote naam in buitenland verdient ook aandacht vlakbij huis”

CC Binder in Puurs-Sint-Amands pakt vanaf vrijdag 6 maart uit met een unieke expo. “We tonen het werk van de jonggestorven Belgische kunstenares Ilse D’Hollander. Haar werk wordt wereldwijd alsmaar populairder, maar is vlakbij huis niet zo vaak te bewonderen”, zegt medewerker ‘beleven’ Liesbeth De Keersmaecker.

 1. Zoektocht naar vaderdagcadeau levert Mechelaar horlogemerk ARTUUR op: “Zou ze graag morgen al in de winkels in New York zien liggen”
  PREMIUM
  Onze-Lieve-Vrouw-Waver/Mechelen

  Zoektocht naar vaderdagca­deau levert Mechelaar horloge­merk ARTUUR op: “Zou ze graag morgen al in de winkels in New York zien liggen”

  Moederdag is net voorbij of daar komt op kousenvoeten Vaderdag al aangeslopen. Voor Kevin Perez (41) uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver een belangrijke dag, want de dag voor de papa’s was onrechtstreeks het begin van een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn verwekker. Het resulteerde in ARTUUR, een betaalbaar horlogemerk dat tijdloos design combineert met verwisselbare bandjes.
 1. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype

 2. Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas
  Play
  Erfgenaam Gezocht

  Axel Daeseleire heeft goed nieuws voor de burgemees­ter van Sint-Niklaas