rv
Volledig scherm
© rv

Breendonk maakt zich klaar voor 68ste jaarmarktweekend: rommelmarkt, kinderjaarmarkt en ‘meutteworp’

Puurs-Sint-AmandsJaarmarktcomité Mibobre is druk in de weer met de voorbereidingen van de ondertussen 68ste editie van Breendonk jaarmarkt. Van vrijdag 7 tot en met maandag 10 oktober kan je in het dorp terecht voor animatie, muziek, zang en dans, een rommelmarkt, kinderjaarmarkt, ‘meutteworp’ en meer. Ook de kermiskramen zijn van de partij.

 1. Prijs gevelstenen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?
  Livios

  Prijs gevelste­nen met 43% gestegen in één jaar tijd: gaat die opnieuw zakken? En zijn er manieren om toch te besparen?

  De prijzen van bouwmaterialen stijgen al een hele tijd sterk door. Eerst vanwege de grote vraag en het beperkte aanbod tijdens de coronacrisis, daarna mede door de oorlog in Oekraïne. Bouwsite Livios vroeg aan Jean-Pierre Waeytens, gedelegeerd bestuurder van de Bouwunie, hoe de prijzen van bouwmaterialen zullen evolueren en of er tips zijn om toch te besparen.
 2. Buurman betrapt inbreker: “Twee verdachten sloegen op de vlucht”
  Mechelen

  Buurman betrapt inbreker: “Twee verdachten sloegen op de vlucht”

  De politie van Mechelen-Willebroek is een onderzoek opgestart naar de inbraakpoging in een woning langs de Tisseltbaan. De daders werden opgemerkt bij de inbraakpoging. “Dat gebeurde wanneer de buurman van de getroffen woning thuiskwam”, zegt politiewoordvoerder Dirk Van de Sande. “Hierop sloegen twee verdachten op de vlucht.” De daders geraakten niet binnen, maar beschadigden bij de inbraakpoging wel een raam aan de achterkant van de woning.