Een elektrische step met een zadel illustratiebeeld.
Volledig scherm
Een elektrische step met een zadel illustratiebeeld. © politiezone Riho

Bestuurder met levenslang rijverbod betrapt op opgevoerde step in Puurs-Sint-Amands

Puurs-Sint-AmandsDe lokale politie van de zone Klein-Brabant heeft in Puurs-Sint-Amands een elektrische step in beslag genomen omdat het rijtuig was uitgerust met een zadel en niet beschikte over de juiste documenten. De bestuurder bleek bovendien een levenslang rijverbod voor gemotoriseerde voertuigen te hebben én hij legde een positieve speekseltest voor druggebruik af.

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 1. IN BEELD. Op verkenning in Mechels ‘spookhotel’: “Ooit megalomaan project, nu maken we er openluchtmuseum van”
  PREMIUM
  Mechelen

  IN BEELD. Op verkenning in Mechels ‘spookhotel’: “Ooit megalomaan project, nu maken we er openlucht­mu­se­um van”

  Na meer dan vijftig jaar krijgt het ‘spookhotel’ in het Mechelse Vrijbroekpark een nieuwe bestemming. Het restant van wat ooit een megahotel had moeten worden, zal tegen eind volgend jaar voor het eerst worden ontsloten voor het publiek met een nieuw wandelpad. Wij konden nu al op ontdekking door de kleurrijke ruïne, en deden dat onder de deskundige vleugels van parkmedewerkers Barbara Pardon en Marc Goossens. “Nu even opletten dat je je nek niet breekt.”