Het medische bedrijf Alcon investeerde maar liefst 11 miljoen euro in een nieuw hoofdgebouw voor de site in Puurs-Sint-Amands.
Volledig scherm
Het medische bedrijf Alcon investeerde maar liefst 11 miljoen euro in een nieuw hoofdgebouw voor de site in Puurs-Sint-Amands. © David Legreve

Alcon investeert 11 miljoen euro in nieuwbouw: “Kantoren zijn aangepast aan ‘post-corona’ manier van werken”

Puurs-Sint-AmandsHet medische bedrijf Alcon investeerde maar liefst 11 miljoen euro in een nieuw hoofdgebouw voor de site in Puurs-Sint-Amands. “We tekenden de plannen al uit vóór de coronacrisis, maar deze zijn bijna visionair. De kantoren zijn immers volledig aangepast aan de ‘post-corona’ manier van werken”, zegt Dirk Tierens van Alcon.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Confiserie Nilona krijgt dubbele erkenning als streekproduct: “Maken onze rumrotsen en buche coco zoals grootvader vorige eeuw deed”
  PREMIUM
  Puurs-Sint-Amands

  Confiserie Nilona krijgt dubbele erkenning als streekpro­duct: “Maken onze rumrotsen en buche coco zoals grootvader vorige eeuw deed”

  Confiserie Nilona, met als thuisbasis het Hemelrijken in Puurs-Sint-Amands, is in één klap twee streekproductenlabels rijker. “We vielen in de prijzen met onze rumrotsen en buche coco, die we nu nog steeds op exact dezelfde manier maken als mijn grootvader in de jaren 1950 deed. Hij zou maar wat fier geweest zijn op ons”, zegt zaakvoerder Bart Nauwelaerts.