Annick Gevers met koningin Paola en koning Albert op het terras aan de Schelde.
Volledig scherm
Annick Gevers met koningin Paola en koning Albert op het terras aan de Schelde. © Café d'O

Albert en Paola dineren in café d’O in Sint-Amands: “Ik dacht eerst dat het een grap was”

In café d’O in Sint-Amands (Puurs-Sint-Amands) schoven vrijdagavond niemand minder dan koning Albert en koningin Paola aan tafel met twee Italiaanse familieleden. Het bezoek was eerder op de week aangekondigd, maar zaakvoerster Annick Gevers dacht eerst dat het om een grap ging. Onder meer de lokale specialiteit paling in het groen, een pasta met king (!) crab en een dame blanche gingen vlot naar binnen.

 1. Opening hondenweide in bos veroorzaakt heisa over irritaties aan pootjes dieren: “Nochtans na onderzoek niets verontrustends op terrein te vinden”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Opening hondenwei­de in bos veroor­zaakt heisa over irritaties aan pootjes dieren: “Nochtans na onderzoek niets verontrus­tends op terrein te vinden”

  De nieuwe hondenlosloopweide in Buggenhout Bos werd bij opening erg positief onthaald, maar na een druk bezocht weekend is er ook commotie ontstaan. Baasjes maken melding van jeuk en irritaties aan de poten van hun trouwe viervoeters na een bezoek aan het terrein. Boswachter Reinhart Cromphout onderzocht maandag de volledige site minutieus, maar vond niets verontrustends. “We nemen elke melding ernstig”, zegt hij.
 2. Catty Cooreman acteert in TV-reeks De Bende van Jan de Lichte: “Maar in dagelijks leven voortdurend achterna gekeken worden, dat went nooit”
  PREMIUM
  Buggenhout

  Catty Cooreman acteert in TV-reeks De Bende van Jan de Lichte: “Maar in dagelijks leven voortdu­rend achterna gekeken worden, dat went nooit”

  Wie afstemt op Streamz en daar de serie De Bende van Jan de Lichte bekijkt, ziet tussen de acteurs als Matteo Simoni, Stef Aerts en Tom Van Dyck ook de Buggenhoutse Catty Cooreman (35) opduiken. Catty is geboren met dwerggroei. “Acteren doet me dat vergeten, maar het dagdagelijkse leven is helemaal anders”, getuigt ze. “Nagekeken, bespot en aangeraakt worden,... het is jammer genoeg dagelijkse kost.”
 3. Toekomstige turbine in Wolvertem zorgt voor waardedaling van 10 miljoen, vluchtende vleermuizen en gezondheidsrisico's
  PREMIUM
  Meise, Londerzeel

  Toekomsti­ge turbine in Wolvertem zorgt voor waardeda­ling van 10 miljoen, vluchtende vleermui­zen en gezond­heids­ri­si­co's

  Affiches achter de ramen van vele straten, bezorgdheid onder de bewoners, de impact op gezondheid en Leefdaalbos. Drie wijken in Meise en Londerzeel verzetten zich nu al op tegen de komst van een 200 meter hoge windturbine. En dan is het uitzicht nog het minste van hun zorgen. De mastodont die Storm op de site van Sarens wil installeren is niet welkom voor omwonenden.
 1. Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen
  Play

  Wil je opslag vragen op je werk? Antwerps bedrijf laat collega's beslissen

 2. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest