De loods brandde helemaal uit en stortte in. De dieren op een naastgelegen wei raakten niet gewond.
Volledig scherm
De loods brandde helemaal uit en stortte in. De dieren op een naastgelegen wei raakten niet gewond. © Tim Van der Zeypen

Zware brand vernielt loods met verzamelobjecten uit Tweede Wereldoorlog

Een zware brand heeft woensdagnamiddag een opslagplaats vol met memorabilia uit de Tweede Wereldoorlog helemaal vernield. De eigenaars waren met vakantie. Zij keerden intussen huiswaarts. Er raakte niemand gewond.

 1. Imeldaziekenhuis breidt afdeling Intensieve Zorg voor COVID-19-patiënten uit en stelt niet-dringende ingrepen uit: “We hopen dat de mensen de ernst van de situatie inzien”
  PREMIUM
  Bonheiden

  Imeldazie­ken­huis breidt afdeling Intensieve Zorg voor CO­VID-19-patiënten uit en stelt niet-dringende ingrepen uit: “We hopen dat de mensen de ernst van de situatie inzien”

  Het Imeldaziekenhuis in Bonheiden verhoogt vanaf maandag het aantal bedden op haar afdeling Intensieve Zorg COVID. Er komen ook meer bedden voor coronapatiënten op de gewone afdeling. “De ervaring die we hebben opgedaan in de eerste golf, helpt ons bij de opvang van de tweede”, klinkt het.
 2. Politie vat aanvaller van Mauro (12), mama reageert opgelucht: “Dit mag niet ongestraft blijven”
  PREMIUM
  Mechelen

  Politie vat aanvaller van Mauro (12), mama reageert opgelucht: “Dit mag niet ongestraft blijven”

  De lokale politie van Mechelen-Willebroek heeft de mogelijke dader geïdentificeerd van het zinloze geweld op de twaalfjarige Mauro Aertgeerts. De jongen zat aan zijn voordeur op de Leuvensesteenweg in Mechelen op zijn moeder te wachten, toen een voorbijganger hem in het gezicht bokste. “We zijn opgelucht dat dit niet ongestraft blijft”, zegt Mauro’s mama Daisy De Graeve.
 1. Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de nieuwe Xbox al: unboxing en eerste indruk

 2. Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump
  Play
  VS2020

  Origineel en grappig: spotje Biden toont hoe je afrekent met Trump