Vaccinatiecentrum Klein-Boom ont vangt onder meer 85-plussers
Volledig scherm
Vaccinatiecentrum Klein-Boom ont vangt onder meer 85-plussers © David Legreve

Website vaccinatiecentrum Klein Boom in nieuw jasje

PutteDe vernieuwde website van vaccinatiecentrum Klein Boom staat sinds deze week online. De webstek kreeg een update met meer info, nieuws en reacties van bezoekers. 

 1. Zoektocht naar vaderdagcadeau levert Mechelaar horlogemerk ARTUUR op: “Zou ze graag morgen al in de winkels in New York zien liggen”
  PREMIUM
  Onze-Lieve-Vrouw-Waver/Mechelen

  Zoektocht naar vaderdagca­deau levert Mechelaar horloge­merk ARTUUR op: “Zou ze graag morgen al in de winkels in New York zien liggen”

  Moederdag is net voorbij of daar komt op kousenvoeten Vaderdag al aangeslopen. Voor Kevin Perez (41) uit Onze-Lieve-Vrouw-Waver een belangrijke dag, want de dag voor de papa’s was onrechtstreeks het begin van een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn verwekker. Het resulteerde in ARTUUR, een betaalbaar horlogemerk dat tijdloos design combineert met verwisselbare bandjes.
 2. Antwerpse horeca-ondernemers investeerden 6.000 euro in plexi-schermen: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”
  ANTWERPEN

  Antwerpse horeca-onderne­mers investeer­den 6.000 euro in plexi-scher­men: “Nu droppen ze deze bom aan vooravond heropening, schandalig”

  Raphael Helsmoortel en Serge Frank, de drijvende krachten achter vijf restaurants op het Antwerpse Zuid en de catering van zowel Plein Publiek in Antwerpen als Brussel, is niet te spreken dat hij geen plexischermen op zijn terrassen mag plaatsen zodat klanten dichter bij elkaar kunnen zitten. “Ze hebben zeven maanden de tijd gehad om horeca-protocollen te schrijven en nog geen 24 uur voor heropening komen ze met deze bom van jewelste?”
 3. REEKS. 8 terrastips in het groen in de Kempen en het Rivierenland
  PREMIUM
  Kempen-Mechelen

  REEKS. 8 terrastips in het groen in de Kempen en het Rivieren­land

  Het terrasjesseizoen is nu eindelijk officieel geopend! Bij Het Laatste Nieuws gaan we daarom drie weken lang op zoek naar de mooiste terrassen van Vlaanderen. Dit weekend tonen we je de gezelligste adresjes in het groen, voor wie na het wandelen rustig wil uitblazen aan een mooi tafeltje midden in de natuur. Bij deze acht adresjes in de Kempen en het Rivierenland kan je alvast neerploffen voor een deugddoend terras in het groen. Lees meer over ‘De mooiste terrassen van Vlaanderen’ in ons dossier.
 1. Twaalfjarige Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"
  Play

  Twaalfjari­ge Allie uit VS krijgt haar eerste vaccin: "Ik kan niet wachten"

 2. Dankzij deze simpele TikTok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser
  Play

  Dankzij deze simpele Tik­Tok-hack krijg je meer spullen in jouw vaatwasser