Toen Verbist met pensioen ging, werd zijn kantoor door de collega’s versierd.
Volledig scherm
Toen Verbist met pensioen ging, werd zijn kantoor door de collega’s versierd. © David Legreve

Voormalig gemeentesecretaris Louis Verbist is Officier in de Orde van Leopold II

Voormalig secretaris van de gemeente Putte Louis Verbist is voortaan Officier in de Orde van Leopold II. De erkenning werd uitgereikt na de laatste gemeenteraadszitting. Verbist ontving ook een diploma van laureaat van de arbeid en de titel van ere-gemeentesecretaris. 

0 reacties

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 2. Herman rijdt tiende keer de volledige 1000km voor Kom op tegen Kanker: “Ik heb geluk gehad en moet dit doen”
  PREMIUM
  Mechelen

  Herman rijdt tiende keer de volledige 1000km voor Kom op tegen Kanker: “Ik heb geluk gehad en moet dit doen”

  Mechelen vormt het lange hemelvaartweekend opnieuw het decor voor het vertrek en de aankomst van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Voor Herman Sprangers (68) wordt het een blij weerzien. Hij begint donderdag aan zijn tiende editie als solofietser. Hij weet waarom hij het doet: de Mechelaar overwon in 2007 zelf kanker. Aan zijn zijde: dochter Cindy (42), die eveneens de volledige afstand op haar eentje zal afleggen.