Volledig scherm
© Marc Aerts

Vijfde reünie van ‘de 1949'ers’ in feestzaal

 1. Cleymans en Van Geel zingen ‘We zullen doorgaan’ voor jarig Het KUNSTUUR: “Succes in andere steden herhalen”
  Play
  PREMIUM
  Mechelen

  Cleymans en Van Geel zingen ‘We zullen doorgaan’ voor jarig Het KUNSTUUR: “Succes in andere steden herhalen”

  De musea mogen vanaf vandaag weer open en dat werd nergens zo feestelijk gevierd als in Het KUNSTUUR in Mechelen, dat ook zijn eerste verjaardag viert. Vlaams minister Bart Somers kwam het lint knippen, Jelle Cleymans en Jonas Van Geel zongen ‘We zullen doorgaan’. Dat is Het KUNSTUUR ook zinnens, met een nieuwe expo vanaf februari en vestigingen in andere steden.
 2. Duidelijkheid rond toekomst kasteel Zellaer, koppel mag er horecazaak en verblijfslogies uitbaten: “Ons hart verloren aan domein”
  Bonheiden

  Duidelijk­heid rond toekomst kasteel Zellaer, koppel mag er horecazaak en verblijfs­lo­gies uitbaten: “Ons hart verloren aan domein”

  De kogel is door de kerk: An Schoovaerts en Jurgen Mariën van Horecatechnics uit Putte zullen op het kasteeldomein van Zellaer in Bonheiden een horecagelegenheid en verblijfslogies aanbieden. Kempens Landschap zal met instemming van de gemeente Bonheiden het kasteel en de bijgebouwen voor 50 jaar in erfpacht geven aan het duo. Het kasteeldomein blijft daarbij steeds toegankelijk voor wandelaars.
 1. Robbie Williams pakt Joe-dj Anke helemaal in met zijn charmes
  Play
  Joe

  Robbie Williams pakt Joe-dj Anke helemaal in met zijn charmes

 2. Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Heimwee naar The Masked Singer? Sandra Kim brengt straffe medley!