PUTTE - Emiel 'Mil' De Cock (78) stierf nadat een wagen zijn woning op de hoek van de Bredestraat met de Kleinmannekensstraat in Putte was binnen gereden.
Volledig scherm
PUTTE - Emiel 'Mil' De Cock (78) stierf nadat een wagen zijn woning op de hoek van de Bredestraat met de Kleinmannekensstraat in Putte was binnen gereden. © Tim Van der Zeypen

Twintiger doorverwezen naar politierechtbank na ongeval waarbij bewoner (78) om het leven kwam

PutteVijf maanden na het ongeval waarbij Emiel ‘Mil’ De Cock (78) om het leven kwam, heeft de raadkamer de 20-jarige Y.H. doorverwezen naar de politierechtbank. De jongeman uit Putte reed afgelopen zomer de woning van de zeventiger binnen. Die laatste raakte bedolven onder de brokstukken.

 1. Inschrijvingen Kadodderloop geopend: “Wie voorinschrijft betaalt de helft van inschrijvingsgeld”
  Sint-Katelijne-Waver

  Inschrij­vin­gen Kadodder­loop geopend: “Wie voorin­schrijft betaalt de helft van inschrij­vings­geld”

  De inschrijvingen voor het loopevenement Kadodderloop zijn geopend. Op vrijdag 3 juni laat de gemeente je opnieuw de loopschoenen aantrekken voor verschillende afstanden. “Je kan voorinschrijven tot en met maandag 30 mei. Om de avond van de Kadodderloop lange wachttijden te vermijden, roepen we de lopers op om zoveel mogelijk vooraf in te schrijven. Als je voorinschrijft, betaal je trouwens maar de helft dan wanneer je de dag zelf nog inschrijft”, klinkt het. Dit jaar krijg je de keuze uit 5 en 10 km. Er vinden ook een G-loop, kleuterjogging, kinderjogging en een Fun Run plaats. Op voorhand inschrijven kost je 4 euro. Per betalende deelnemer gaat 1 euro naar Think Pink.
 1. KWB Beerzel organiseert wandeling ‘Gluren bij de buren’
  Beerzel

  KWB Beerzel organi­seert wandeling ‘Gluren bij de buren’

  KWB Beerzel organiseert van 1 juli tot 30 september voor de twaalfde keer een fotozoektocht. Onder de naam ‘Gluren bij de buren’ is het de bedoeling om tijdens de wandeling 60 opnamepunten te herkennen die zich op en rond het grondgebied van Beerzel bevinden en ze in de juiste volgorde te plaatsen. “De totale afstand van de tocht bedraagt 15 km. Iedere deelnemer is zeker van een prijs. De prijsuitreiking vindt plaats op 21 oktober 2022 in de parochiezaal van Beerzel. Ook niet KWB-leden kunnen deelnemen aan deze zoektocht”, deelt KWB Beerzel mee. Deelnemingsformulieren vind je aan 9 euro bij Boekhandel Jurgen en Bowling De Speelberg of bij enkele leden van de KWB.