Remco Evenepoel won in augustus 2019 het Putse Na-Tourcriterium
Volledig scherm
Remco Evenepoel won in augustus 2019 het Putse Na-Tourcriterium © Photo News

Puts na-Tourcriterium komt met nieuwigheden voor 5de editie: “Aankomst verhuist naar kerkhof, meer plaats voor horeca en verenigingen”

PutteHet Putse na-Tourcriterium maakt zich op voor een vijfde editie op zondag 31 juli. Er zijn ook een aantal nieuwigheden. Zo krijgen de wielerdames een prominente plaats in het programma, wordt het Kerkplein meer dan ooit de hotspot voor de wielerfans en -verenigingen, en verhuist de aankomst naar een nieuwe locatie. “Door twee jaar stil te liggen, hebben we de tijd gekregen om alles eens te herbekijken”, aldus Karl Haverbeke van vzw Wielerevents.

 1. Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat
  HLN Shop

  Een grote batterij moet je minder snel vervangen: zo kies je een e-bike op jouw maat

  De e-bike is hét ideale vervoermiddel voor velen: met een elektrische fiets omzeil je immers hoge brandstofprijzen enerzijds en overbrug je vlot lange afstanden anderzijds. Zo'n toestel is bovendien maar liefst 50 keer minder belastend voor het milieu dan een auto. Maar hoe pik je jouw ultieme exemplaar uit het erg ruime aanbod? HLN Shop helpt je - letterlijk en figuurlijk - op weg in vier handige punten.
 2. Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadevergoeding: “Ze erkennen mij niet als slachtoffer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”
  PREMIUM

  Daniëlle (59) stond zeven jaar geleden tussen twee bommen op Brussels Airport, vandaag wacht ze nog steeds op schadever­goe­ding: “Ze erkennen mij niet als slachtof­fer. Dat vind ik veel erger dan dat geld”

  Al zeven jaar lang vraagt voormalig luchthavenmedewerkster Danielle Iwens (59) om door de verzekeringsmaatschappij erkend te worden als slachtoffer. Ze beschrijft hoe ze keer op keer haar verhaal moet doen aan verschillende expertiseartsen en intussen eindeloos lang wacht op de afhandeling van haar dossier. “Sinds vorig jaar werk ik ook niet meer op de luchthaven. Die aanslagen hebben alles veranderd, en ik ben op.”
  Mechelen