Erik Sels in het kantoor van Immo Vercammen
Volledig scherm
PREMIUM
Erik Sels in het kantoor van Immo Vercammen © Immo Vercammen

Programmamaker ‘Huizenjagers’ wordt nu zelf vastgoedmakelaar in het Mechelse: “Al duizenden huizen bestudeerd”

Putte/Duffel/MechelenNa jarenlang honderden vastgoedmakelaars in beeld te hebben gebracht voor het Play4-programma ‘Huizenjagers’ ruilt de 33-jarige Erik Sels uit Duffel de televisiewereld in voor een job als... vastgoedmakelaar. Immo Vercammen, met hoofdzetel in Putte, haalde de voormalig eindverantwoordelijke en redacteur van de huizenjacht binnen als versterking.

 1. Juwelenproducent Studio Nok Nok staat deel opbrengst af aan jongerenhulplijn Awel: “Maatschappelijk engagement is belangrijk, zeker in coronatijden”
  Mechelen/Bonheiden

  Juwelenpro­du­cent Studio Nok Nok staat deel opbrengst af aan jongeren­hulp­lijn Awel: “Maatschap­pe­lijk engagement is belangrijk, zeker in coronatij­den”

  De Mechelse juwelenproducent Studio Nok Nok gaat in de komende maand een deel van zijn opbrengst afstaan aan Awel, de telefonische en online hulplijn voor kinderen en jongeren. Per verkocht artikel uit de nieuwe ‘Hearts for You’ collectie gaat er drie euro naar Awel. “Wij willen ons maatschappelijk engagement tonen, zeker in deze coronatijden”, klinkt het.
 2. Lou blij met actieplan: “Eenzaamheid is een mooi woord, maar je moet iemand hebben om het tegen te zeggen”
  PREMIUM
  Mechelen

  Lou blij met actieplan: “Eenzaam­heid is een mooi woord, maar je moet iemand hebben om het tegen te zeggen”

  Tezamen tegen vereenzamen. Dat is de titel van een actieplan dat de stad Mechelen uitrolt tegen de ‘pandemie van eenzaamheidsgevoelens’ die een Mechelaar op de drie treft, een problematiek die ten gevolge van corona flink toeneemt. “Goed dat er nu aandacht voor is, want daarvoor werd er niet over gesproken en was eenzaamheid er ook”, getuigt ervaringsdeskundige Lou (68).
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?