Schepen Nick Vercammen en burgervader Peter Gysbrechts aan de nieuwe fietsenstalling
Volledig scherm
Schepen Nick Vercammen en burgervader Peter Gysbrechts aan de nieuwe fietsenstalling © Lokaal bestuur Putte

Nieuwe fietsenstalling aan kruispunt Waversesteenweg-Lierbaan in Putte: “Plaats voor 28 fietsen”

PutteAan het kruispunt van de Waversesteenweg en de Lierbaan liet het lokaal bestuur van Putte een nieuwe overdekte fietsenstalling plaatsen. Naar aanleiding van de heraanleg van het pleintje, bleek dat er vaak veel fietsen in de oude fietsenstalling stonden.

 1. Nieuwe Heistse kroeg- en zoektocht met verschillende opdrachten: “Tussendoor kan je terecht in enkele kroegen om iets te drinken”
  Heist-op-den-Berg

  Nieuwe Heistse kroeg- en zoektocht met verschil­len­de opdrachten: “Tussendoor kan je terecht in enkele kroegen om iets te drinken”

  Team Toerisme van Heist-op-den-Berg neemt je van 1 november 2021 tot 31 maart 2022 mee langs een kroeg- en zoektocht door de gemeente. In alle deelgemeenten kan je aan de wandeling deelnemen. “Met onze gloednieuwe kroeg- en zoektochten verken je een of meerdere deelgemeenten met een korte wandeling. Onderweg los je een aantal vragen en opdrachten op. Tussendoor kan je terecht in enkele kroegen om iets te drinken. Daarbij kan je gebruik maken van drie kortingbonnen van 1 euro die in de deelnamebrochure zitten. Deze zoektochten zijn zeker niet alleen voor de verstokte liefhebbers. De vragen zijn niet te moeilijk en soms wat ludiek. Een fijne namiddag met je gezin of enkele vrienden is het hoofddoel”, deelt het lokaal bestuur mee. Je kan de deelnameformulieren voor de kroeg- en zoektochten kopen bij Toerisme Heist-op-den-Berg. Een formulier kost 5 euro en bevat drie kortingbonnen van 1 euro. “De uitslagen maken we eind april bekend. De winnaars ontvangen een Proef Heist-mand en waardebonnen van de deelnemende horecazaken.”
 1. Oud-stadsbeiaardier Jo Haazen geëerd door Jan Jambon: “Morgen ben ik weer die gewone jongen van de Seefhoek”
  PREMIUM
  Mechelen/Antwerpen

  Oud-stadsbei­aar­dier Jo Haazen geëerd door Jan Jambon: “Morgen ben ik weer die gewone jongen van de Seefhoek”

  “Ik duizel van wat hij bereikt heeft in zijn leven.” Vlaams minister-president Jan Jambon toonde zich zaterdag tijdens een laudatio voor Jo Haazen (76) erg onder de indruk van de verdienste van de bekende klokkenspeler. Hij sprak de lofrede uit bij de toekenning van de Marnixring Erepenning voor de voormalige stadsbeiaardier van Antwerpen en Mechelen, die nog altijd hoogleraar is aan de Faculteit voor Kunsten van de Staatsuniversiteit in Sint-Petersburg.
 2. Dienst Opvanggezinnen Putte zet kinderbegeleiders in de bloemetjes
  Putte

  Dienst Opvangge­zin­nen Putte zet kinderbege­lei­ders in de bloemetjes

  De Dienst Opvanggezinnen van de gemeente Putte plaatste tijdens de Week van de Kinderopvang, van 11 tot 17 oktober, iedereen die actief is binnen de werking in de bloemetjes. Naar aanleiding van de themaweek riep de dienst ook alle ouders, grootouders en kinderen op om een compliment neer te schrijven op een speciaal hiervoor ontworpen complimentenkaartje met de slogan: ‘Kleine stapjes, grote sprongen. Bedankt Toekomstmaker!’.