speelpleintje Putte 2
Volledig scherm
speelpleintje Putte 2 © Marc Aerts

Meisje (11) zwaargewond nadat voetbaldoel op hoofd belandde

Een 11-jarige meisje is afgelopen weekend zwaargewond geraakt bij een bijzonder spijtig ongeval. De tiener belandde onder een omgevallen doel op een speelpleintje in de Bogaertslaan in Putte. Intussen is haar toestand stabiel.

1 reactie

 • Arlette Verswyvel

  2 jaar geleden
  Die doelen hebben NOOIT vastgestaan. De kinderen hangen eraan of klimmen erop. Geef ze echte speeltuigen, zoals een schommel, een wip, een schuifaf. . . . zodat ze veilig kunnen spelen. Maar langs de andere kant, breken ze alles af en laten ze hun rotzooi gewoon achter, alhoewel er op een paar meters een vuilbak staat. En dan nog, hier wonen eigenlijk geen kleine kinderen meer, wie weet van waar ze allemaal komen !!!!
 1. Antwerpse Jeff (26) brengt plaat uit voor Axwell van Swedish House Mafia: “Als puber stond ik nog voor hem te springen op Tomorrowland”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/HEMIKSEM

  Antwerpse Jeff (26) brengt plaat uit voor Axwell van Swedish House Mafia: “Als puber stond ik nog voor hem te springen op Tomorrow­land”

  Op je zestien jaar staan springen op Swedish House Mafia aan het hoofdpodium van Tomorrowland en tien jaar later zelf muziek uitbrengen op het platenlabel van één van de drie Zweedse supersterdeejays. Een droom voor velen wordt werkelijkheid voor Jeff ‘Jay Bombay’ Monballiu (26) uit het Antwerpse Hemiksem. “Zelfs mijn beste maten vonden mijn allereerste producties barslecht.”
 1. Dit paard troost kankerpatiënten in ziekenhuis van Calais: “Hij blijft soms bij hen tot op het einde”
  Play

  Dit paard troost kankerpa­tiën­ten in ziekenhuis van Calais: “Hij blijft soms bij hen tot op het einde”

 2. Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Kürt Rogiers schreef pikante liefdes­brie­ven aan zijn eerste lief