Bart Lambrechts, Jonas Francken, Julie Dillen en Valerie Schoovaerts nemen afscheid van hun KLJ-lokalen, die volgende week worden gesloopt
Volledig scherm
Bart Lambrechts, Jonas Francken, Julie Dillen en Valerie Schoovaerts nemen afscheid van hun KLJ-lokalen, die volgende week worden gesloopt © David Legreve

Lokalen KLJ Beerzel gaan neer voor komst van nieuwbouw: “Hebben hier een deel van onze jeugd doorgebracht”

BeerzelKLJ Beerzel neemt deze week afscheid van haar lokalen aan de parochiezaal in hartje Beerzel. De lokalen worden vanaf volgende week afgebroken om plaats te maken voor een nieuwbouw. De jeugdbeweging zoekt nog naar helpende handen en sponsors voor het project.

 1. Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen: “Al die verhalen van nabestaanden heb ik nooit écht kunnen loslaten”
  PREMIUM
  Wuustwezel/Brasschaat

  Wim speelde 20 jaar lang ‘Flits!’ op vraag van Ouders van Verongeluk­te Kinderen: “Al die verhalen van nabestaan­den heb ik nooit écht kunnen loslaten”

  Twintig jaar lang stond Wim Geysen uit Wuustwezel met de monoloog ‘Flits!’ op de planken. Dat deed hij op vraag van Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK). Hij toerde langs scholen en kleine en grote theaterzalen in heel Vlaanderen. Al die tijd praatte de theatermaker met ouders, broers en zussen van jongeren die het leven lieten in het verkeer. “Het heeft erin gehakt. Al besef ik ook: ik sta maar aan de zijlijn”, vertelt Wim. Zoon Witse (19) wil zijn verhaal verderzetten.
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapandemie
  Play

  Plastisch chirurgen beleven hoogdagen sinds coronapan­de­mie