PUTTE - De schade aan de woning langs de Lierbaan is bijzonder groot.
Volledig scherm
PREMIUM
PUTTE - De schade aan de woning langs de Lierbaan is bijzonder groot. © Tim Van der Zeypen

Dronken chauffeur onder invloed van drugs rijdt binnen in woning van hoogzwanger koppel: “Gierende banden en even later een erg luide knal”

PutteEen auto is in de nacht van maandag op dinsdag een woning langs de Lierbaan binnengereden. De bewoners, de hoogzwangere Melissa en haar vriend Thomas zoeken een ander onderkomen want de schade is groot. De brandweer moest de woning komen stutten. De chauffeur, een 26-jarige man uit Putte, was onder invloed van alcohol en drugs.

 1. “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuisjes van decorbouwers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten
  PREMIUM
  Lommel/Balen/Vlaanderen

  “Op een jaar van geen poen naar een miljoen” Speelhuis­jes van decorbou­wers Siemon (31) en Lars (26) zijn populair tot in de Emiraten

  De coronacrisis brak uit. Met zijn twee zaten ze op een zak cement. Een glas cava in de hand, maar niet om te vieren. Integendeel. Een brainstorm op een zakelijk leven of dood... En toen besloten ze om de sprong te wagen. Het bouwen van unieke speelhuisjes die volledig meegaan in de beleving van kinderen. Eye-Opener Decors werd een schot in de roos. Tegenwoordig richten ze zelfs tuincentra of andere ruimtes in, hebben ze een contract met Plopsaland en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen gaan decoreren. En binnenkort volgt de lancering van de enige echte Eye-Opener Treehouse. Siemon Ariens (31) en Lars van den Dungen (26) weten het ondertussen zelf ook: “Never waste a good crisis.”
 2. Hevige regenval zet Lierse straten weer onder water: “Hoopten dat probleem was opgelost na rioleringswerken”
  Lier

  Hevige regenval zet Lierse straten weer onder water: “Hoopten dat probleem was opgelost na riolerings­wer­ken”

  De hevige regenval van zaterdagavond zette ook in stad Lier enkele straten blank. De hulpdiensten moesten uitrukken naar de Lispersteenweg, Sint-Jozefstraat en Waterpoortstraat. “We hebben al jaren problemen op dit punt, en lieten daarom de voorbije maanden rioleringswerken uitvoeren. Zij losten het probleem echter niet op, we zoeken nu uit waarom”, zegt burgemeester van Lier Frank Boogaerts (N-VA).