De voormalige zuivelfabriek van Putte.
Volledig scherm
De voormalige zuivelfabriek van Putte. © Marc Aerts

CD&V Putte stelt zich vragen bij bouwaanvraag voor gewezen site zuivelfabriek: “Neemt een loopje met de geldende bepalingen”

PutteOppositiepartij CD&V Putte stelt dat de ingediende omgevingsvergunningaanvraag voor het bouwproject op de site van de voormalige zuivelfabriek Sint-Isidoor aan de Waversesteenweg niet strookt met de wettelijke voorschriften. De partij roept het college dan ook op om de aanvraag te beoordelen in lijn van de wettelijk vooropgestelde voorschriften.

 1. Eens iets anders dan Werchter of Tomorrowland? Ontdek hier alle zomerfestivals in de provincie Antwerpen
  PREMIUM
  Antwerpen

  Eens iets anders dan Werchter of Tomorrow­land? Ontdek hier alle zomerfesti­vals in de provincie Antwerpen

  Drie weekends Tomorrowland, twee weekends Pukkelpop, vier (vier?) weekends Werchter en dan nog eens een extra festival door Tomorrowland en Werchter samen. Het lijkt wel alsof de drie groten van ons land de festivalzomer willen kapen. Maar dat wil niet zeggen dat middelgrote festivals en evenementen zich daar zomaar bij neerleggen. Een bloemlezing van wat er deze zomer zoal in de provincie Antwerpen te beleven valt. Want er bestaat wel degelijk meer dan de Tomorrowlands en Werchters van deze wereld.
 2. Groen Keerbergen streng voor bosbeleid eigen gemeente: “Provinciaal kampioen ontbossen.”
  Keerbergen
  5

  Groen Keerbergen streng voor bosbeleid eigen gemeente: “Provinci­aal kampioen ontbossen.”

  Onlangs maakte Groen de resultaten bekend van een nationale studie over bosbeleid. Per gemeente stelde de partij een Bospas op, waarbij werd gekeken naar de hoeveelheid bosoppervlakte, de ontbossingsoppervlakte en het aantal kapvergunningen. De conclusie voor Keerbergen is gitzwart. “We staan nummer één in de provincie. En dat is voor één keer slecht nieuws,” zegt Dirk De Lobel, voorzitter van oppositiepartij Groen Keerbergen.