Mondneusmaskers zijn in politiezone BODUKAP niet nodig op rustige plaatsen.
Volledig scherm
Mondneusmaskers zijn in politiezone BODUKAP niet nodig op rustige plaatsen. © David Legreve

Burgemeesters en politie BODUKAP maken afspraak: “Mondmasker niet nodig op rustige plaatsen”

Inwoners van de gemeenten Bonheiden, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Putte moeten niet bang zijn voor een politiecontrole wanneer ze het mondneusmasker afzetten op rustige plaatsen. Die afspraak werd gemaakt tussen de burgemeesters en de lokale politie BODUKAP. “Wij rekenen op het gezond verstand van onze burgers”, zegt burgemeester van Putte Peter Gysbrechts.

 1. Vzw ArmenTeKort organiseert zomerfeest met infosessie: “Want we kunnen nog veel vrijwilligers gebruiken”
  ANTWERPEN

  Vzw ArmenTe­Kort organi­seert zomerfeest met infosessie: “Want we kunnen nog veel vrijwilli­gers gebruiken”

  De vzw ArmenTeKort, dat zich inzet voor kansarmen, organiseert een groot zomerfeest om alle vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Bovendien wordt er een infosessie gegeven voor mensen die de organisatie nog niet (goed) kennen. “Want de nasleep van de coronacrisis heeft nog steeds een grote impact op mensen in kansarmoede en er is nog veel werk aan de winkel.”
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.