PEULIS - De brandweer rukte uit naar Bofin Biscuits.
Volledig scherm
PEULIS - De brandweer rukte uit naar Bofin Biscuits. © Tim Van der Zeypen

Brandweer moet uitrukken voor brand bij Bofin Biscuits

PeulisDe brandweer is donderdagvoormiddag even over 10 uur moeten uitrukken naar koekjesfabriek Bofin Biscuits langs de Mechelbaan in Peulis bij Putte. Tijdens het productieproces vatte achtergelaten deeg vuur.

 1. Studenten opnieuw welkom bij Telenet tijdens de blok

  Studenten opnieuw welkom bij Telenet tijdens de blok

  In samenwerking met de Stad Mechelen zet Telenet opnieuw de deuren van haar hoofdkantoor open voor studenten tijdens de blokperiode. Tot en met vrijdag 30 juni kunnen jongeren uit Mechelen en omstreken tijdens de kantooruren terecht bij de Telecomspeler. Goed voor zo’n 40 extra studieplekken per dag. Studenten krijgen een studieplek in een gedeelde kantoorruimte van Telenet en de Belgische voetbalclub KV Mechelen, die zich bevindt pal naast het hoofdkantoor van de telecomspeler. Naast een indrukwekkend uitzicht op het stadion van de eersteklasser, kunnen studenten genieten van gratis warme dranken en – uiteraard – gratis wifi. Andere (betalende) faciliteiten, zoals het bedrijfsrestaurant of de broodjesbar, zijn ook vrij toegankelijk in het hoofdkantoor van Telenet tijdens de middagpauze", klinkt het.
  Mechelen
 2. Je telecom en energie-/bankzaken in één contract combineren: kom je dan voordeliger uit? Wij maakten de berekening
  Mijntelco

  Je telecom en ener­gie-/bankzaken in één contract combineren: kom je dan voordeli­ger uit? Wij maakten de berekening

  Dat telecompakketten in verschillende vormen en maten bestaan, hoeven we jou vast niet meer uit te leggen. Wat je misschien nog niet wist, is dat sommige providers je ook de mogelijkheid bieden hun aanbod te combineren met een energiecontract of bancaire diensten. In ruil krijg je een korting op je maandelijkse factuur. Is combineren de moeite of niet? Mijntelco.be zocht het uit.