De Koninklijke Marechaussee hield gisterenmiddag een vrachtwagen tegen waaruit 13 vluchtelingen sprongen om daarna de benen te nemen.
Volledig scherm
De Koninklijke Marechaussee hield gisterenmiddag een vrachtwagen tegen waaruit 13 vluchtelingen sprongen om daarna de benen te nemen. © Koninklijke Marechaussee

13 vluchtelingen springen uit vrachtwagen nabij Ossendrecht: chauffeur blijft aangehouden

PutteEen 64-jarige Bulgaarse vrachtwagenchauffeur is gisterenmiddag op de A4 bij Ossendrecht, vlak bij de Nederlandse grens, aangehouden voor mensensmokkel. Dat meldt de Nederlandse Koninklijke Marechaussee. 13 jonge vluchtelingen afkomstig uit Eritrea en Ethiopië sprongen bij de aanhouding uit de vrachtwagen met oplegger.

 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 1. Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered
  Play

  Vrouw valt in slaap achter het stuur en wordt door agenten uit zinkende auto gered

 2. Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving. Maar wat is dat?
  Play

  Morgen vieren de Amerikanen Thanksgi­ving. Maar wat is dat?