photo_news
Volledig scherm
© photo_news

"Sabam duurder, tickets duurder"

Een ruime delegatie van Belgische concert- en festivalorganisatoren trekt naar de rechter tegen een fikse prijsverhoging van auteursrechtenvereniging Sabam. "Als de stijging niet ongedaan gemaakt wordt, zullen we dit helaas moeten doorrekenen in de ticketprijs."

 1. Slachtoffer van racisme op Pukkelpop reageert: "Dronken zijn is geen excuus"

  Slachtof­fer van racisme op Pukkelpop reageert: "Dronken zijn is geen excuus"

  Een van de vrouwen die op Pukkelpop werd lastiggevallen, heeft gereageerd. "Het is de eerste keer dat ik me belaagd voelde in groep en in een omgeving waar we ons moesten amuseren", zegt de Franstalige Sarah aan RTL-TVI. "Er waren mensen die foto's wilden nemen met ons en mensen die een Nederlands lied zongen over Congo. Het was echt verschrikkelijk." Het parket van Limburg is een onderzoek gestart. De organisatie van Pukkelpop reageert verbolgen op het incident.
 2. Vlak tegenover het festivalterrein of liever in een mobilhome? Nieuwe kampeermogelijkheden voor Pukkelpop
  Pukkelpop

  Vlak tegenover het festival­ter­rein of liever in een mobilhome? Nieuwe kampeermo­ge­lijk­he­den voor Pukkelpop

  Het Kiewitse festival Pukkelpop krijgt steeds meer vorm. Niet alleen worden er bijna dagelijks nieuwe namen gelost, ook het festivalterrein zelf kreeg een update. De luxecamping, Camping Comfy, bevindt zich vanaf dit jaar op amper 300 meter van het festivalterrein, en wie graag met de mobilhome, caravan of vouwwagen naar het festival komt, kan terecht op Camping Relax On Wheels.