De opbouw van Pukkelpop 2021 was al deze week stopgezet.
Volledig scherm
De opbouw van Pukkelpop 2021 was al deze week stopgezet. © Mine Dalemans

Reacties op annulatie Pukkelpop 2021: van “zeer verstandige beslissing” tot “bandieten”

Hasselt - UPDATEOnnodig te zeggen dat de annulatie van Pukkelpop 2021 veel reacties uitlokt. Bij jongeren overheerst teleurstelling en boosheid. “Op een bepaald moment bots je op limieten”, reageert Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). UGent-rector Rik Van de Walle spreekt “van een zeer verstandige beslissing.” Econoom Geert Noels is van mening dat het festival “perfect veilig” te organiseren was, hij pleit ervoor jongeren perspectief te geven. 

28 reacties

 • jan jans

  1 jaar geleden
  2 dagen Pukkelpop ipv 4 was misschien iets realistischer geweest
 • Filip Van den Brande

  1 jaar geleden
  Chokri heeft het geld vd ticketverkoop al in de pocket, de meesten zullen toch hun ticket naar volgende editie verzetten. Hij kan er weer even tegen..
 • Chris Verberne

  1 jaar geleden
  Gezien het aantal besmettingen met de delta-variant, was dit de enig mogelijke beslissing om Pukkelpop te annuleren. Echter, voor jongeren is dit rampzalig en velen houden zich ook al bijna twee jaar aan de regels. Als iemand die tot de risico groep behoort zou ik daarom alle jongeren die zich aan de regels houden, willen bedanken voor hun inspanningen. Deze worden zeker door velen zoals ik gewaardeerd. Hopelijk kunnen jullie zo vlug mogelijk terug veilig van jullie jeugd genieten.
 • Heidi Werbrouck

  1 jaar geleden
  Zou dit niet eerder te maken hebben met aangekondigde artiesten die gewoon niet geboekt waren of niet wilden komen?
 • monique dewaele

  1 jaar geleden
  minister Vandenbroucke zou beter opstappen want als hij dan toch consequent wil zijn dayn zou hij ook beperkingen voor gevaccineerden moeten invoeren omdat die wel beschermd worden door het vaccin maar ze verspreiden het virus zoals niet-gevaccineerden en dan klagen dat er meer besmettingen komen - hij was vroeger onbekwaam en er is niets veranderd
 1. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  2

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.