RV
Volledig scherm
© RV

Pukkelpop verliest alweer een naam: King Gizzard & The Lizard Wizard zegt optreden af

PukkelpopSlecht nieuws voor de fans van King Gizzard & The Lizard Wizard. De rockband annuleert de rest van hun tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk. Daardoor valt ook hun optreden op Pukkelpop in het water. Stu Mackenzie (31), de frontman van de groep, lijdt de ziekte van Crohn en moet noodgedwongen terugkeren naar huis om zich te laten behandelen.

  1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
    Spaargids.be

    Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

    Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.