Opbouw Pukkelpop
Volledig scherm
Opbouw Pukkelpop © Mine Dalemans

Pukkelpop geannuleerd: wat met je ticket en wanneer vindt de volgende editie plaats?

De organisatie van Pukkelpop heeft zonet gemeld dat het festival dit jaar niet doorgaat. Het is onhaalbaar om het jonge publiek te testen op corona, klinkt het. Veel mensen hadden evenwel al een ticket op zak. Hoe gaat het nu verder?

26 reacties

 • dirk vanderhoven

  1 jaar geleden
  Had perfect gekund, gewoon 2x 2 dagen (of 2 dagen ipv 4 ), iedereen de tijd voor vaccinatie of test …
 • vanaeken jokke

  1 jaar geleden
  Als die organisator Chokri dat niet betaald krijgt en zijn bedrijf zonder belastinggeld niet kan overleven moet hij zijn boeken maar dicht doen.
 • Jan Vanachter

  1 jaar geleden
  Pukkelpop wist van in de beginne dat het organiseren van een festival met zoveel bezoekers een groot risico in hield. Nu moeten ze met al die zever niet afkomen. Het is de bevolking die weer voor het verlies opdraait en dat zou niet mogen kunnen.
 • Jeroen DeBaere

  1 jaar geleden
  De organisatoren konden inderdaad al op voorhand vermoeden dat festival laten doorgaan een risicovolle onderneming was. Dit geldt echter ook voor diegenen die een ticket hebben gekocht ! De organisator zal hoe dan ook moeten krabben om uit de kosten te geraken, zelfs met subsidies. En wat wij, de belastingbetalers, betreft, niet overdrijven, hé. Je wil niet weten wat een week-endje beroepsvoetbal de belastingbetaler kost.
 • Diane Deckx

  1 jaar geleden
  Zo weer een paar miljoen euro van de belasting betaler de goot in.
 1. Vlak tegenover het festivalterrein of liever in een mobilhome? Nieuwe kampeermogelijkheden voor Pukkelpop
  Pukkelpop

  Vlak tegenover het festival­ter­rein of liever in een mobilhome? Nieuwe kampeermo­ge­lijk­he­den voor Pukkelpop

  Het Kiewitse festival Pukkelpop krijgt steeds meer vorm. Niet alleen worden er bijna dagelijks nieuwe namen gelost, ook het festivalterrein zelf kreeg een update. De luxecamping, Camping Comfy, bevindt zich vanaf dit jaar op amper 300 meter van het festivalterrein, en wie graag met de mobilhome, caravan of vouwwagen naar het festival komt, kan terecht op Camping Relax On Wheels.