Heideroosjes in 2019, met frontman Marco Roelofs (met zwarte bandana).
Volledig scherm
Heideroosjes in 2019, met frontman Marco Roelofs (met zwarte bandana). © Instagram @heideroosjes

Heideroosjes maken nieuwe muziek: "Covid-shit kan Pukkelpop kapot maken maar het krijgt mijn creativiteit niet klein”

De Nederlands Limburgse punkband Heideroosjes komt binnenkort met nieuwe muziek, meldt de band op Instagram. Ze hebben acht nieuwe songs gemaakt en brengen vanaf 13 augustus iedere week een nieuw nummer uit.

1 reactie

 • Ivan Smissen

  1 jaar geleden
  Oude mannen die proberen punk te spelen: dat is zielig. Bompa Punk!
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 1. Eerste artiesten reageren op afgelasting festivalzomer: "Duizenden euro's die we kwijtspelen én geen promo. Dit is een ramp!”
  Festivals

  Eerste artiesten reageren op afgelas­ting festivalzo­mer: "Duizenden euro's die we kwijtspe­len én geen promo. Dit is een ramp!”

  Geen Graspop. Geen Rock Werchter. Geen Tomorrowland. Geen Pukkelpop. Een dikke streep door onze festivalzomer. En een nog grotere door de financiën van onze artiesten. “Dit betekent duizenden euro’s die we kwijtspelen: een ramp”, reageert metalband Fleddy Melculy. Al blijkt het wegvallen van promo en het genot van live optreden voor de fans, nog erger. “Een nieuwe plaat komt pas écht tot leven op de festivals”, zegt Eefje De Visser, die voor het eerst op Rock Werchter zou staan. “En toch zullen we er ons moeten bij neerleggen...”, aldus Emma Bale.
 2. Belgische festivals zijn niet van plan om voorbeeld Coachella te volgen: “We worden niet geconfronteerd met seksueel misbruik”
  Showbizz

  Belgische festivals zijn niet van plan om voorbeeld Coachella te volgen: “We worden niet geconfron­teerd met seksueel misbruik”

  Het Amerikaanse festival Coachella maakte afgelopen weekend bekend dat het speciale medewerkers aanstelt die seksueel misbruik op het festival moeten voorkomen. Bovendien installeren ze genderneutrale toiletten om de festivalgangers niet in een genderhokje te duwen bij een toiletbezoek. “Wij worden niet met dergelijke klachten geconfronteerd, maar onze mensen zijn voor de meest uiteenlopende situaties opgeleid”, reageren de organisaties van Rock Werchter, Pukkelpop en Tomorrowland.