"Een storm veegde alles weg en nooit meer kregen we een berichtje"

UpdateOp het festivalterrein in Kiewit (Hasselt) is vandaag om 14 uur het Pukkelpopdrama van vorig jaar herdacht. Onder andere familieleden en vrienden van de overledenen, burgemeester van Hasselt Hilde Claes en festivalorganisator Chokri Mahassine namen het woord tijdens de serene herdenking. Honderden festivalgangers en sympathisanten kwamen hun steun betuigen.

 1. Belgische festivals zijn niet van plan om voorbeeld Coachella te volgen: “We worden niet geconfronteerd met seksueel misbruik”
  Showbizz

  Belgische festivals zijn niet van plan om voorbeeld Coachella te volgen: “We worden niet geconfron­teerd met seksueel misbruik”

  Het Amerikaanse festival Coachella maakte afgelopen weekend bekend dat het speciale medewerkers aanstelt die seksueel misbruik op het festival moeten voorkomen. Bovendien installeren ze genderneutrale toiletten om de festivalgangers niet in een genderhokje te duwen bij een toiletbezoek. “Wij worden niet met dergelijke klachten geconfronteerd, maar onze mensen zijn voor de meest uiteenlopende situaties opgeleid”, reageren de organisaties van Rock Werchter, Pukkelpop en Tomorrowland.
 1. "Vier jaar toneelschool gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves
  Play
  Wat een jaar

  "Vier jaar toneel­school gedaan": Jonas Van Geel toont zijn beste dansmoves

 2. Ria geeft opmerkelijke sekstip in 'Da's Liefde'

  Ria geeft opmerkelij­ke sekstip in 'Da's Liefde'