Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Zo zie je of iemand liegt, volgens een FBI-agent

De eerste persoon die nog nooit een leugentje om bestwil verteld heeft, moeten wij nog tegenkomen. En toch willen we meestal liever de waarheid weten. Maar hoe weet je nu of iemand liegt? FBI-agent Mark Bouton en auteur van het boek 'How to Spot Lies Like the FBI', deelt zijn tips.

23 reacties

 • Natascha Cattoor

  7 maanden geleden
  De Sint komt op 6 dec…
 • Francis Aerts

  4 jaar geleden
  Dan zijn onze politiekers experts!
 • Jan TVL

  4 jaar geleden
  En het ergste is dat heel onze Leugenachtige politieke top kan blijven liegen en wij de gevolgen moeten dragen als bedrogen burgers. Het is me opgegeven dat politiekers bijna altijd wegkijken als hen iets gevraagd wordt
 • danny buyse

  4 jaar geleden
  Iemand die liegt kijkt recht in je ogen om te zo te zien of je hem of haar gelooft!
 • Willem Janssens

  4 jaar geleden
  Vraag me af hoeveel onschuldigen er in Amerikaanse gevangenissen zitten afgaande op deze gegevens ?
 1. Net zoals Evy Gruyaert en Sven Mary nood aan therapie? 2 experts helpen je sneller de weg te vinden. “Er zijn 4 grote psychologische stromingen”
  PREMIUM

  Net zoals Evy Gruyaert en Sven Mary nood aan therapie? 2 experts helpen je sneller de weg te vinden. “Er zijn 4 grote psychologi­sche stromingen”

  Steeds meer mensen komen er openlijk voor uit als ze zich niet goed in hun vel voelen. Deze week nog vertelden Evy Gruyaert en Sven Mary over hun psychologische problemen in het tv-programma ‘Therapie’ op Canvas. Hoewel het taboe stilaan doorbroken wordt, blijft het voor velen nog een grote stap om hulp te zoeken bij mentale strubbelingen. Wat je moet onthouden: de ene therapie is de andere niet. We maken je wegwijs in de vier grote psychologische stromingen. “Verschillende behandelingsstijlen mengen kan schadelijk zijn.”