thinkstock
Volledig scherm
© thinkstock

Zo beginnen productieve mensen iedere ochtend

Mensen die 's ochtends goedgeluimd uit bed springen; ze bestaan maar het blijft een zeldzaam ras. Gelukkig is er ook een andere manier om op een productieve manier aan je dag te beginnen. En daarvoor kunnen we naar goede gewoonte op de hulp van de wetenschap rekenen.

  1. Acteur Nico Sturm over de switch van gulzige nachtraaf naar genietende avondmens: “Niet willen gaan slapen is eigenlijk altijd willen blijven doorleven, hè”

    Acteur Nico Sturm over de switch van gulzige nachtraaf naar genietende avondmens: “Niet willen gaan slapen is eigenlijk altijd willen blijven doorleven, hè”

    Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: acteur Nico Sturm. Naar advies van acteur Marc Van Eeghem (die in 2017 overleed) transformeerde hij van een nachtraaf in hart en nieren tot iemand die zorg draagt voor zichzelf. “Marc heeft mijn ‘minder gulzig zijn’ mee in gang gezet. Ik heb een slaaproutine ingebouwd en nadat ik opsta, mediteer ik om mijn rusttijd nog wat te verlengen.”