Emma Bale
Volledig scherm
PREMIUM
Emma Bale © Guy Kokken

Zangeres Emma Bale kon door de coronacrisis de scheiding van haar ouders een plaats geven: “Ik werd gedwongen om alleen te zijn”

Ben je een vroege vogel of een nachtraaf? Die vraag stellen we elke week aan een bekend gezicht. Deze keer aan de beurt: Emma Bale (21). Een piepjonge maar steengoede zangeres die verknocht is aan de nacht. Vooral omdat ze ’s avonds laat inspiratie krijgt voor haar nummers. “Meestal op mijn bed met overal kaarsjes rond mij om een speciale vibe te creëren.”

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Britten maken zich zorgen om Queen: waarom zo veel ouderen sterven na het verlies van hun partner
  PREMIUM

  Britten maken zich zorgen om Queen: waarom zo veel ouderen sterven na het verlies van hun partner

  “Hoe langer twee mensen een koppel zijn, hoe groter de kans dat de één het niet lang trekt zonder de ander”, zegt klinisch ouderenpsycholoog Luc Van de Ven. Het verklaart waarom de Britten nu angstig zijn. Na een huwelijk van 73 jaar moet Queen Elizabeth (94) afscheid nemen van prins Philip. “Er bestaat inderdaad zoiets als het ‘weduwschap-effect’”, zegt Van de Ven. Maar familie en vrienden kunnen wat dat betreft levens redden.
 1. Autobestuurders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrijden
  Play

  Autobe­stuur­ders zien een wel heel bijzonder voertuig voorbijrij­den

 2. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League